Bli medlem

Som medlem i föreningen Berättarnätet Kronoberg får du kontakt med andra berättarintresserade, har möjlighet att påverka verksamheten. Då och då får du förmånliga medlemserbjudande i museets butik och inbjudan till speciella program.

Som medlem har du gratis entré till Sagomuseet (undantag specialarrangemang), du har möjlighet att hjälpa till under Berättarfestivalen som volentär och där delta i eftersitsar och lära känna många härliga, berättande personligheter.

Då och då presenterar vi lockande böcker till medlemspriser.

Berättarnätet anordnar medlemsresor (med ojämna mellanrum) vilka är mycket innehållsrika. Senast besökte vi Island och innan dess har vi gjort rundresor i Tyskland, Frankrike, Norge och på Färöarna.

Medlemsavgift
Medlemsavgiften är 150 kronor för vuxen, 75 kronor för ungdom upp till 19 år och 250 kronor för familj. Nu kan även föreningar, företag och institutioner bli medlemmar och årsavgiften är då 300 kronor. Vill du bli medlem är det enklast att sätta in pengarna på vårt bankgiro nr 5033-2303. Skicka namn, adress, telefon och mailadress till kontakt@sagobygden.se 

Angående personuppgifter
I samband med att du blir medlem godkänner du att dina kontaktuppgifter förs in på Berättarnätet Kronobergs medlemsregister. Detta register hanteras enbart av anställd personal och styrelsemedlemmar, dessa används enbart för internt bruk. Vi tar in följande uppgifter:

1. Namn
2. Adress
3. Telefon
4. Email

Detta då vi har behov att kunna nå våra medlemmar för att t.ex. sprida information om föreningen, Sagobygdens verksamhet och skicka inbjudningar till olika evenemang. Två år efter utebliven medlemsavgift stryks uppgifterna, om medlemmen inte önskar att det sker tidigare.

 

 

 

 

Dela denna sida: